Loading...

Bezig met laden...

ENGIE Management Traineeship bij ENGIE

Traineeship
Diverse locaties in Nederland
Bedrijf: ENGIE
Sluit: 22-05-2020

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

ENGIE MANAGEMENT TRAINEESHIP

Locaties: landelijk (o.a. de regio's: Utrecht, Amsterdam, Dordrecht, Rotterdam, Groningen, Tilburg, Zwolle)
Start: september 2020
Duur: 2-jarig programma
Sollicitatieperiode: je kunt t/m 22 mei solliciteren

ENGIE: Enorm veelzijdig

Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland is? Met opdrachtgevers als o.a. ASML, Friesland Campina, TATA en Rijkswaterstaat vind je ons door heel Nederland. In ons jaaroverzicht van 2019 krijg je een mooi inkijkje waar onze 6.200 collega’s zich onder andere mee bezig houden.

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi. Misschien wel het allermooist aan werken bij ENGIE? We praten niet alleen over duurzaamheid. We DOEN vooral.

Waar start jij?

ENGIE heeft vestigingen door heel Nederland. Op een aantal van deze vestigingen kun jij als Management Trainee aan de slag. Afhankelijk van waar je start verschilt soms de aard van de werkzaamheden. Zo kun je starten bij een regiobedrijf (Noord- Zuid- of West-Nederland) waar uiteenlopende klanten binnen de desbetreffende regio worden bediend. Of je kiest voor een vestiging met een specifiek specialisme zoals duurzame mobiliteit, energie of industrie. Uiteraard kun je tijdens het 2-jarige Traineeship 1 of meerdere opdrachten voor andere vestigingen (naar keuze) uitvoeren zodat je heel ENGIE leert kennen.
Afhankelijk van waar je start met je Traineeship verschilt soms de kennis of skills die wenselijk zijn. Bekijk hier voor het vacatureoverzicht.

Een inkijkje in een paar van onze projecten:

Wat kun je verwachten van het Traineeship?

In 2 jaar tijd willen we jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien aan. Dit doe je aan de hand van een op maat gemaakt programma, waarbij je altijd dichtbij de praktijk staat. Want bij ENGIE zijn we echte doeners. Draai mee in de operatie of ga aan de slag met een procesverbetering. Van een bak koffie met een servicemonteur in de keet tot presenteren aan het management team. Je maakt het in deze 2 jaar allemaal mee!

Een paar opdrachten waar trainees eerder mee aan de slag gingen:

  • Meedraaien in tenders voor de ontwikkeling van drijvende zonneparken
  • Een rol als assistent projectleider bij een shutdown
  • Het optimaliseren van werkprocessen op een maintenance afdeling
  • Het uitwerken van technische innovaties in de Health Sector
  • Het uitwerken van een business plan om emissieloos varen in Nederland te realiseren

Een opdracht in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheid, maar is geen vast onderdeel van het programma.

Business Case & Ontwikkeling

Naast je individuele opdrachten, ga je aan de slag met een Strategische Business Case. Gedurende 1.5 jaar werk je samen met je medetrainees aan een strategisch vraagstuk die de toekomst van ENGIE Nederland aangaat.

En natuurlijk kun je rekenen op 2 jaar die volledig in het teken staan van training en ontwikkeling. Naast workshops die gericht zijn op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, ga je aan de slag met inhoudelijke workshops. Hierin komen onder andere de thema's HSE & MVO, Continuous Improvement en Project Management aan bod. Alle trainingen en workshops hebben een praktische insteek, zodat je de uitkomsten direct toe kan passen in de praktijk.

Na afloop?

Ga je aan de slag in een uitdagende positie. Dat kan bijvoorbeeld een rol als jr. Projectleider, Contractmanager, Engineer of Adviseur zijn. Of iets heel anders. Samen kijken we wat het best bij jou past.

Wie zoeken we?

Je hebt in ieder geval een technische WO master afgerond en hebt leidinggevende ambities. We staan open voor veel studies, want het belangrijkst is dat jij jezelf helemaal thuis voelt in onze wereld van techniek en duurzaamheid. En dat je een echte aanpakker bent. Want bij ENGIE zijn we echte doeners. Wil je exact weten wie we zoeken en waar je allemaal kunt starten? Klik dan op onderstaande button en bekijk alle Traineeship vacatures. Want, afhankelijk van waar je start verschilt soms de kennis of ervaring die gewenst is. Zo is er ook een specifieke ICT-track beschikbaar.

Medewerkers aan het woord
Jesse Bloemhof Trainee Engie
Jesse, Trainee bij ENGIE
Maurits, Trainee bij ENGIE
Joost, Trainee bij ENGIE

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ENGIE

Elise Vreeman
Campus recruiter

Willingestraat
3981 AJ Diverse locaties in Nederland

06 826 810 12
elise.vreeman@engie.com
Traineeship vacatures

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden