Loading...

Bezig met laden...

Supermarktmanager Traineeship bij Dirk

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Dirk
Sluit: 04-06-2020

Dirk Supermarktmanager Traineeship

Wat ga je doen?

Maak jij met ons supermarktmanager traineeship jouw vervolgstap in de retail?

Heb jij al een aantal jaar ervaring in de retail? Heb je hbo werk- en denkniveau, ambitie, analytisch vermogen en passie voor retail? Volg dan het Supermarktmanager Traineeship bij Dirk en groei afhankelijk van je kennis en ervaring in 1 of 2 jaar door tot Supermarktmanager. In het traineeship start je als afdelingsmanager en middels praktijkgerichte trainingen, intervisies met je mede trainees en persoonlijke begeleiding op de werkvloer groei je geleidelijk door naar Supermarktmanager.

Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan ben je als Supermarktmanager verantwoordelijk voor de commerciële, operationele en personele resultaten van het filiaal. Daarnaast geef je direct aansturing aan de Afdelingsmanager(s) en indirect aan alle overige medewerkers. Dirk heeft meer dan 120 filialen en daarom is er altijd een geschikt filiaal bij jou in de buurt. Wij bieden je een één- of tweejarige Supermarktmanager Traineeship aan, afhankelijk van jouw werkervaring en vooropleiding, waar jij wordt klaargestoomd om de Supermarktmanager van de toekomst te worden.

In het eerste deel van het traineeship start je als Afdelingsmanager en leer je alle ins en outs van alle processen die op de afdeling plaatsvinden. In het tweede deel stroom je door naar de rol van Supermarktmanager en krijg je de ruimte om je hierin verder te ontwikkelen. Op de werkvloer word je op wekelijkse basis begeleid door jouw praktijkbegeleider, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kan toepassen. Daarnaast doorloop je periodiek ook samen met de andere trainees extra functie specifieke trainingen.

Wat bieden wij?

  • Een traineeship dat zich volledig richt op het ontwikkelen van je leiderschaps-, commerciële-, en praktische vaardigheden.
  • Bij aanvang van traineeship bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris van maximaal  €2.979 per 4 weken, (€3.227 bruto per maand).
  • Na het succesvol afronden van het traineeship bij fulltime dienstverband (40 uur) een salaris dat op basis van kennis er ervaring kan oplopen tot  €80.000 bruto per jaar.
  • 24 vakantie dagen op fulltime basis.
  • Ruimte voor je ambities en ontwikkeling.
  • Een goede pensioenregeling.
  • De verantwoordelijkheid over je eigen filiaal.

Wie zijn wij?

Wij zijn Detailresult Groep. En we hebben samen een doel; klanten twee onderscheidende supermarkten bieden: Dirk en DekaMarkt. Wij doen dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze omdat onze supermarkten een vitale functie vervullen in de maatschappij. Met meer dan 200 filialen, 22.000 collega’s, en een consumentenomzet van ruim 2 miljard in 2019 zijn wij de ideale plek voor jouw carrière. Bijvoorbeeld door ons programma ‘Mijn Koers’, waarin wij aandacht hebben voor jou op het gebied van jouwgezondheid, jouw veiligheid en jouw loopbaan, nu en in de toekomst. Zo benutten wij ieders talent.  Wij stellenuitdagende doelen en weten deze te behalen door verantwoordelijkheid te geven, beslissingen te nemen, naar elkaar te luisteren en helder te communiceren om goed werk te leveren. Zo zijn we samen elke dag de beste

Wat vragen wij van je?

Als onze toekomstige Supermarktmanager beschik je over klantgerichte instelling en vind je het leuk een grote groep mensen aan te sturen. Je vindt het leuk om je kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan te delen met anderen. Je bent enthousiast en denkt altijd in kansen en mogelijkheden om de resultaten van jouw filiaal te verbeteren.

Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de (food) retail.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
  • Afgeronde hbo Associate degree.

Interesse? Reageer voor 4 juni.

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel van supermarktmanager? Reageer dan voor 4 juni via de sollicitatie knop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de HR adviseur of de afdeling HR van Dirk via telefoonnummer 088-3136400 of mail naar recruitment@dirk.nl.

Sollicitatieprocedure:

Wij zullen na de sluitingsdatum van de vacature een selectie maken. Wanneer jij één van de  kandidaten bent die in onze ogen het beste voldoet aan de gestelde eisen ontvang je een capaciteiten-, motivatie- en drijfverentest. Op basis van de resultaten van deze testen zullen wij de uitnodiging voor onze selectie dag versturen. Deze vindt op woensdag 17 juni digitaal plaats doormiddel van ZOOM. Voorafgaande aan deze dag ontvang je vanuit ons alle benodigde informatie en zullen we je voorbereiden op een digitale selectie dag, waarna je nog een zelfde week van ons een terugkoppeling en waar positief een aanbod krijgt.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Dirk

Afdeling HR

Divers
1012 LB Diverse locaties

+31 (0)88-313 6400
https://werkenbijdirk.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden