Loading...

Bezig met laden...

Traineeship IT bij ANWB

Traineeship
Den Haag
Bedrijf: ANWB
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship IT ANWB

Heb jij een hart voor IT, wil je leren hoe je een verbinding legt tussen IT’ers en niet-IT’ers en meewerken aan de hulpverlening van de toekomst?

Waar je aan werkt

Technologie staat nooit stil. Dat weet jij als geen ander. Wist je ook dat ANWB meer apps bouwt dan welk ander Nederlands bedrijf? Ook werken we continu aan de integratie van nieuwe en bestaande systemen, en zijn we bezig met toffe projecten. Tijdens het traineeship IT krijg je dan ook de mogelijkheid om door middel van technologie onze hulp- en dienstverlening verder te brengen. Dit doe je samen met collega’s en leidinggevenden waarbij je jezelf kunt zijn en die je helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het traineeship IT

Op de afdeling IT is geen dag hetzelfde. Als trainee IT werk je dan ook aan verschillende projecten. Daarbij laat je technologie werken om nieuwe oplossingen voor de business te ontwikkelen. Een voorbeeld van recente projecten? IT heeft bijvoorbeeld haar website volledig responsive gemaakt, APPs vernieuwd, een volledig nieuw case management systeem voor de hulpverlening opgezet, BigData tbv customer intelligence. De projecten waarmee je aan de slag gaat vallen binnen de domeinen hulpverlening, voertuigdiensten, reizen en vrije tijd. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met architectuur Mobility as a Service, waarbij je onderzoekt welke IT-componenten, business lines en afspraken er nodig zijn om dit te realiseren. Of je werkt aan data-architectuur en onderzoekt hoe we tot een flexibele en schaalbare datastroom door het bedrijf komen en welke kansen dat biedt voor marketing. Tijdens de projecten leer je de werkzaamheden van het IT-team en de business lines kennen en vergroot je jouw kennis op het gebied van architectuur, ketens en processen. Tijdens het traineeship IT ben je onderdeel van onze Online Community. Tijdens bijeenkomsten leren collega’s van elkaar (en wij leren ook graag van jou!) en van externe sprekers. Daarnaast organiseert ANWB maandelijks meet & greets. Hierbij kunnen alle ANWB-collega’s aanschuiven en leren over de uitdagingen die op dat moment spelen bij de verschillende business lines.

De start van het traineeship

Je zal starten binnen één van de afdelingen binnen IT. Daarnaast start je ook in een of meerdere innovatiegroepen. Samen onderzoeken jullie nieuwe technologieën en zorgen jullie voor de implementatie van projecten die al in een verdere fase zitten. Wat kun jij verder verwachten van de ANWB:

 • startsalaris van 3200 euro
 • een eindejaarsuitkering van 5,58%;
 • een ANWB-lidmaatschap en het Wegenwacht-abonnement voor je auto of je fiets;
 • een bijdrage in de kosten woon-werkverkeer voor de auto en een volledige vergoeding voor het ov;
 • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar (o.b.v. een fulltime contract);
 • de mogelijkheid om te sparen voor extra verlofdagen;
 • volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB-Academie;
 • diverse interessante kortingen en regelingen op alle ANWB-producten en -diensten;
 • een prima pensioenregeling.

Ontwikkelen

Tijdens je traineeship krijg je geweldige kansen om je binnen de organisatie te ontwikkelen op je vakgebied. Daarnaast volg je met de andere trainees een uitdagend programma dat je de mogelijkheid biedt om je persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit te versterken en je organisatieperspectief te verbreden. De bijeenkomsten zijn afwisselend inhoudelijk en gericht op kennismaking met de organisatie zodat je de verschillende bedrijfsonderdelen van ANWB beter leert kennen en meer inzicht krijgt in producten, diensten en primaire processen binnen ANWB.

Solliciteren

Waar begint jouw avontuur als Trainee bij de ANWB? Bij solliciteren natuurlijk! Ik vertel je er graag meer over:

 • Stuur jouw sollicitatie in via http://www.werkenbijanwb.nl (cv + motivatie)
 • Onze recruiter Cigdem Caglar nodigt jou vervolgens uit voor een eerste telefonische kennismaking
 • Tijd voor het sollicitatiegesprek met twee ervaren managers (circa 1 uur), maar voorafgaand even een bak koffie met onze recruiter
 • Sollicitatiegesprek goed doorgekomen? Dan vragen wij jou een online assessment te maken
 • Tot slot een selectiedag, waarna wij jouw uiteraard hopen te verwelkomen als nieuwe trainee bij de ANWB

Hebben we een match?

Beschik jij over:

 • een afgeronde wo-opleiding in de richting van IT;
 • je hebt kennis en ervaring met programmeren;
 • collega’s krijg je mee in je verhaal. Mede dankzij jouw overtuigingskracht en hart voor IT en analyses. Dat betekent dat je ook graag in complexe materie duikt;
 • in processen denken en de hoofdlijnen bewaken is voor jou gesneden koek; voor veranderingen sta je open;
 • natuurlijk ben je nauwkeurig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Heb jij nog vragen? Je kunt ze via deze link ook stellen aan onze trainees: https://www.werkenbijanwb.nl/nl-NL/traineeships#qa-traineeship

Waar in de organisatie

Waar denk jij aan als je aan ANWB denkt? Grote kans dat je aan wegenwacht en hulpverlening denkt. Dat klopt! Toch doen we veel meer. Wij zijn een vereniging die ook producten verkoopt in onze winkels, mooie maatschappelijk relevante projecten realiseert, verzekeringen biedt en reizen voor onze leden organiseert. Dat maakt ANWB een veelzijdige werkgever met verschillende typologieën onder een dak en waarbij maatschappelijke impact vooropstaat. Onze missie? Het voor iedereen mogelijk maken om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we al 135 jaar.

De afdeling IT
De collega’s van de IT-afdeling dragen dagelijks bij aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten van ANWB. Voor nu en voor in de toekomst. Denk aan auto’s die binnenkort 24/7 met het internet verbonden zijn en een steeds betere service in onze winkels, op onze websites of bij de alarmcentrale. Dankzij technologie weet het IT-team onze hulp- en dienstverlening steeds verder te brengen voor onze 4,5 miljoen leden.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ANWB

Cigdem Caglar
Adviseur ANWB Select

Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag

0611015466
https://www.werkenbijanwb.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden